Ik hou van hardlopen op het strand. Van witte wijn en van lekker uit eten gaan. En van zingen natuurlijk. Te lang heb ik niets op mijn website geschreven. Omdat ik de meeste nieuwtjes al deel op Facebook. Toch ben ik vandaag maar weer eens begonnen. Facebook is vluchtig. Wat ik daar op vertel verdwijnt weer naar onder op iedereen zijn profielpagina en zo vergeet ik zelf ook soms wat ik wel en wat ik niet heb gedeeld. Mijn blogs blijven gewoon hier staan en zijn een soort dagboek over het zingen geworden. Minder vaak maar belangrijker nieuws zal ik in elk geval hier vermelden. Mijn nieuwe album is nu bijna klaar. In September 2017 zal de officiële release zijn. Er is al een single van uit: “Van Jou” dat de Vlaamse Ultratop 50 haalde en er komt in Augustus nog een single uit van de nieuwe CD.
De nieuwe CD gaat “Zandloper” heten. Omdat ik van hardlopen op het strand houdt en omdat er in een zandloper veel korreltjes zitten net als jaren in een mensenleven. Bij mij zijn er al veel korreltjes doorheen. Bij vele van U ook al misschien maar er zitten er ook nog genoeg in om vol vertrouwen en met veel plezier naar voren te kijken. Op “Zandloper” staan 15 liedjes. Veel nog nooit eerder uitgebrachte liedjes, een paar vertalingen uit het Engels, een paar verassingen ook. Er staan nummers op die speciaal voor mij werden geschreven, nummers die ik heb gekregen van beroemde componisten en tekstschrijvers, liedjes die ik heel mooi vindt en en die voor mij uit het Engels werden vertaald en een paar die door mijn platenbaas Hans Kusters werden uitgekozen. En allemaal zijn ze mooi. Zo mooi dat ik wel 15 singes zou willen uitbrengen.
Maar zo werkt het niet en ik moet weer kiezen. Het duet met Kris de Bruyne bijvoorbeeld, of het liedje van Belinda Meuldijk? De vrolijke noten van Bart Herman, of het emotionele lied van Kees Koek?
Misschien wacht ik maar gewoon op wat U mooi vindt. Laat het me maar weten straks.