Bijna Mei 2021. Ik weet eindelijk wanneer ik een vaccinatie krijg en zelfs welke. Al een half jaar lang werk ik aan het nieuwe album dat ik ” HET KRUIPT ER IN” noem. Muziek kruipt via je oren naar je hart, naar je hoofd en je geheugen. Iedereen herkent sommige liedjes na een paar tonen. Soms weet je de naam niet meer, maar vaak kan ik de hele tekst meteen meezingen. Mijn oudste dochter is daar een meester in. Die lijkt de tekst van elk liedje dat ze kent volledig uit haar hoofd te kennen.
Op het nieuwe album komen veel liedjes te staan die onder mijn huid waren gekropen. Liedjes waarvan ik dacht “op een dag ga ik dat opnemen”. Ik heb ook prachtige nieuwe nummers gekregen en er ook een paar vertaald uit het Engels. Ik mag nog niet teveel vertellen maar ik ben wel trots op hetgeen we tot nu toe hebben gemaakt.
De tuin wordt langzamerhand ook weer toonbaar. Veel werk was het wel en is het eigenlijk nog want onkruid vergaat niet en dus blijf ik bezig. Van mijn vriendin Yvette Ravell kreeg ik niet alleen een prachtig lied voor het album maar ook nieuwe plantjes en die ga ik straks in de serre vast planten want het lijkt maar steeds te blijven vriezen ’s nachts. Ik loop al weer regelmatig hard voor de conditie want op een dag mag ik toch weer optreden hoop ik. Ik mis, net als al mijn collega’s mijn publiek, mijn fans en het optreden. Als je zoveel nieuwe muziek maakt wil je het ook graag laten horen. Deze zomer moet dat toch lukken.