……Na het voor iedereen vreemde jaar 2020, is het tijd om terug te kijken naar wat ik nu heb bereikt in de 5 jaar dat ik professioneel zing. In 2016 en 2017 werden er van mijn eerste album TUSSEN AMSTERDAM EN BRUSSEL maar liefst 7 singles getrokken. Van 5 werden ook videoclips gemaakt (zie de pagina Videoclips).  MENT TV maakte TV opnames van optredens van 2 singles DAG VREEMDE MAN en VLIEG MET ME MEE, en gebruiken die vanzelfsprekend ook als videoclip. IK HOU VAN JOU werd gebruikt in een TV opname van TV5 in het programma Pink Ambition.

Nog steeds zing ik met optredens ook de andere liedjes van het album. Zoals samen met Maarten Peters “ HET ZAL NOOIT MEER ZO ZIJN” dat van zijn hand is, in een theatershow in 2018.

Het werd echter begin 2017 eerst tijd voor een tweede album.

Ik wilde dit keer een album maken met ook nieuwe en onbekende liedjes. En met dat album, “ZANDLOPER” won ik ‘De Loftrompet voor “De Verrassing van 2017.’ Dat was vooral voor mijzelf een grote verrassing. Bij de uitreiking zong ik “ALSOF JE BIJ ME BENT van dat album. ZANDLOPER heet het omdat de tijd voor mij zo snel ging dat het leek alsof het glas van de zandloper te snel volliep. Maar ook omdat mijn man me zo noemt als ik mijn hobby, hardlopen op het strand, uitoefen. Rens Dekker ontwierp, net als van mijn eerste album, ook de hoes van ZANDLOPER. Mijn man schreef samen met Marty Townsend de titelsong van dat album.

“ZANDLOPER” werd een unieke CD doordat Kris de Bruyne, die mijn eerste album had gekregen van mijn producer, Frank Van Bogaert mij vroeg om zijn “AMSTERDAM” in een duet met hem op te nemen. Maarten Peeters en Belinda Meuldijk gaven mij “ALLES VERANDERT” voor het album, Bart Herman leverde een opgewekt nummer, DE LIEFDE VAN JE LEVEN.

Lees meer in het informatieboekje dat in de CD is bij verpakt. Van Zandloper werden in totaal zes videclips gemaakt. (Zie Videoclips) Drie liedjes werden door MENT TV opgenomen tijdens een optreden en als videoclip gebruikt. ZANDLOPER werd in het programma Lage Landen van Radio2 uitgeroepen tot CD van de week.

Ik stond op een gegeven moment  met drie nummers tegelijk van het ZANDLOPER album, in de Vlaamse Ultratop 50. Bijzonder was ook dat verschillende radio en TV stations steeds andere liedjes van de CD draaiden. Een bewijs dat ze allemaal van hoog niveau zijn. Trots ben ik dat ook in Nederland in het programma “Volgspot” op NPO5 “ZANDLOPER” door Hijlco Span uitgeroepen werd tot CD van de week. (Gespot door Span!)

De volgende stap? Het theater met een liedjesprogramma misschien? Dat ging al door op 8 Juni 2019 in C.C. Zwanenberg in Heist-op-den-Berg. En dat vroeg zeker om meer. Maar eerst ging mijn volle aandacht uit naar mijn derde album UIT DE SCHADUW. Ook nu weer ontwierp Rens een prachtige hoes voor mij. Het album verscheen, met nieuwe, speciaal voor mij geschreven liedjes van o.a. Maarten Peters, Sabien Tiels en Udo op 13 December 2019. Dit album werd eveneens CD van de Week op VRT radio 2 en op NPO5 in Volgspot in Nederland.

7 Singles werden er in 2020 van getrokken. Waarvan EINDBESTEMMING in 2021 de Vlaamse UltraTop 50 bereikte. Op Videoclip verschenen 4 liedjes van dit album. Ik zong er drie in mijn kerstshow en die clips staan ook los op deze website en op YouTube. MENT filmde drie van de nummers en zendt die ook uit. VLAANDEREN heb ik voor Mary Boduin eveneens gefilmd opgenomen en dat staat ook op YouTube en mijn website.

Inmiddels werk ik aan mijn vierde album en een theatershow.