Te druk. Zingen is een hobby en hoewel ik eigenlijk niets liever doe, vind ik steeds minder tijd. Wel oefen ik trouw al mijn toonladders van Ellen Cox en zing ik daarna een uurtje voor mijn plezier maar zingen in de studio, werken aan mijn website en mijn FB fanpagina…daar komt niet veel van in huis.
En ook liedjes opnemen voor een demo CD die Ellen vindt dat ik moet hebben…ik kom er gewoon niet aan toe. Maar dit weekend was ik in de stemming, Even niet bezig met de tuin, de verbouwing aan ons huis, de dieren en de meisjes. Ik moest optreden in ’t Heultje, buiten met veel publiek, de zon scheen en er kwamen mensen speciaal voor mij. Ik mocht de artiesten parade openen. Zo leuk om te zingen in de zon met mensen die voor hun plezier naar je komen luisteren. Thuis heb ik dan toch maar aan het verzoek voldaan om “Ik Hou Van Jou” nu eindelijk eens op mijn website zetten. Beetje bijzonder want ik heb ook een tweede stem ingezongen. Laat maar weten wat je er van vindt, via de contactpagina of op Facebook.
Dinsdag ga ik weer naar Overpelt om te zingen in het verzorgingstehuis daar. Heel ander repertoire, veel oude liedjes en alleen Nederlandstalig. Maar als je ziet hoe leuk de mensen het vinden….! Je wordt er warm van. Meezingen, klappen en applaus. En daar doe je het allemaal voor tenslotte.
Ik heb ook in de studio beloofd nu toch echt ook een paar andere nummers op te nemen. En belofte maakt schuld. Ik hou jullie op de hoogte…Als ik het nou maar niet zo druk had..