Mijn eerste twee hele studio dagen zitten er op. Hard gewerkt samen met producer Frank Van Bogaert. De eerste ruwe mixen klinken best goed. Maar nog lang niet klaar. Er moet nog veel gedaan worden. En dan gekozen worden. Dat wordt misschien nog wel het aller moeilijkste. Maar ik ben best trots op de eerste resultaten. Nee… jullie moeten nog even geduld hebben. Ergens volgend jaar zal het pas af zijn. Deze eerste CD wordt helemaal Nederlandstalig. Dat was ook een keuze. Ik ben niet zo goed in kiezen, maar ik sta er nu wel achter. Thuis zing ik van alles door elkaar. Jazz zelfs af en toe….maar dan horen alleen mijn man, mijn poezen, mijn honden en de paarden het. En die leveren geen commentaar gelukkig.
Nou ja een klein voorproefje mag wel. Ik heb drie ruw gemixte nummers (zoals Frank dat noemt) op de pagina “Luisteren naar Ida” gezet.
Nu eerst maar de Kerstshow met Ive Rénaarts voorbereiden. Waar dat precies is staat op de “planning” pagina. En dan volgend jaar weer opnieuw de studio in. Met frisse moed en teveel ideeën. Gelukkig is er Frank de producer, die rustig blijft en me langs de valkuilen leidt.