De CD werd gepresenteerd in een uitverkochte zaal. Het orkest werd samengesteld en geleid door Marc Bruyninckx en bestond uit uitsluitend topmuzikanten. Na een repetitie voelde ik dat ik volledig op ze kon vertrouwen. Het was geweldig om zo dicht bij je muziek te staan omringt door professionals die alles feilloos uit hun instrumenten haalden. Alsof het de CD zelf was. De avond werd een groot feest met heerlijk eten en drinken (na de show). Met De High Heels vooraf en De Stoempers als feestelijk toetje. Ik werd verwend met bloemen, wijn en complimenten. Er waren familieleden uit Nederland en uit Duitsland. Een buslading vol zelfs uit Beverwijk.
Nu, een paar maanden later alweer denk ik er nog steeds met veel plezier aan terug. Wat een avond. Ondertussen zing ik op Festivals bij Family Radio en bij VBRO, kom ik op MENT tv in België en op TV Oranje in Nederland, heb ik inmiddels al drie officiële clips en een paar onofficiële voor mijn fans. Ik ben gedraaid door Frits Spits en Jacques Klöters op NPO, ik heb complimenten van Liesbeth List, van Maarten Peters, die ook nog liedjes voor me gaat schrijven net als Margriet Markerink, van Willeke’s Foundation, van JW Roy, Van Joris Rasenberg (Abel) en vele vele andere mensen uit de muziekindustrie. Voorzichtig zijn we begonnen een tweede album samen te stellen… Heel voorzichtig. Maar ik kom erop terug.