De Bierhoeve in Poederlee heeft een podium en een dansvloer. De diner-show begint en eindigt altijd op het podium maar de artiesten treden het liefst op staande op de dansvloer vlakbij en vaak tussen het publiek. Ik mocht beginnen nadat ik met Jack Crooney samen “Pastorale” van Shaffy en List had gezongen en begon solo met de kerstsingle van de VRT voor Music for Life “Mag ik dan bij jou” ….
De diepste zielenroerselen van Claudia de Brey lenen zich toch beter voor een stem alleen, al zeg ik het zelf. Daarna “ik mis je zo” van Will Tura en dan het voorgerecht. Na het diner heb ik nog een optreden gedaan met als slotnummer het “Ave Maria” van Beyoncé. Uiterst moeilijk maar het was tenslotte een kerstshow. En ik had hard geoefend op die drie hele hoge noten aan het eind. Na het optreden van Ive Rénaarts met Luc Crabbé samen met hen en de artiesten die er nog waren “Feliz Navidad” als afscheid gezongen. Het was echt leuk, lekker en gezellig. Oh…en laat….hééél laat.