Het is altijd leuk om te horen dat je goed kunt zingen, maar misschien is het nog wel beter om te horen wat je allemaal verkeerd doet als je zingt.
Ik ben zangles gaan nemen bij Ellen Cox. En ik weet nu dat ik nog heel veel moet leren. Gek genoeg word ik daar heel blij van. Dat ligt voor een groot deel aan Ellen.
Zelden iemand ontmoet die zo positief en optimistisch in het leven staat. Ik ga er voor mijn plezier heen.
En ik zing weer toonladders. Net als vroeger. Alsof mijn leven er van hangt. Sorry familieleden, het is echt nodig hoor. Gelukkig hebben we geen buren. Alleen kraaien en houtduiven die enthousiast mee..eh..kraaien en koeren.
Ik heb gisteren de vrouwelijke stem van de Pastorale (Ramses Shaffy en Liesbeth List) in de studio opgenomen voor Jack Crooney. Daar kan hij vast wel iets mee. Misschien een keertje live samen in “De Kroon” in Poederlee. Ik ben er weer op 2 Februari om te zingen en te luisteren naar collega’s en Ive zelf. En misschien zie ik jullie daar dan.