Wat gebeurt er veel de laatste tijd. De single “Als je ooit” wordt nu gepromoot in Nederland en België. Er blijkt in Nederland een Top 100 van liedjes te bestaan die geplugd worden. Ik sta daar al in tussen allebei bekende wereldartiesten. Benieuwd wat daar mee gebeurt..
Ondertussen heeft Family Radio in België, die de muziek van de CD “Tussen Amsterdam en Brussel” al heeft opgevraagd, “Vlieg met me mee” als tweede single uitgeroepen. En sta ik daar al weer op 8 in de Top 15.
Er is een nieuwe clip opgenomen van “Als je ooit” Een speciale. Een One Take, waarbij ze de hele clip in één keer opnemen als een soort filmpje. Moeilijk maar leuk om te doen. Ik voelde me net een echte actrice…De clip staat natuurlijk op deze web site onder het kopje Videoclips. Ja dat is nieuw. Net als sommige foto’s en de eerste twee liedjes van de CD.
Volgende maand wordt er weer een clip opgenomen……maar daar mag ik nog iets over zeggen.
De CD hoes is klaar, het boekje met informatie die er in hoorde voor mij, ook. De muziek is allemaal gemasterd aangeleverd bij HKM (Hans Kusters Muziek) de platenfirma die de CD “Tussen Amsterdam en Brussel” gaat uitgeven. Dus dat kan allemaal niet meer lang duren. Overigens een foto van de hoes staat op de pagina “Fotogalerij” hier op de site. Samen met het kado dat ik kreeg van Rens Dekker. De hoes uitvergroot en ingelijst. Hij kwam dat speciaal voor mij naar Schriek brengen en daar ben ik dus heel erg trots op. Dat krijgt een mooi plaatsje in mijn zangstudio, dat is zeker. Het kriebelt dus…bijna heb ik een echte CD op de markt gebracht….