Ik wist al een poosje dat ze zouden komen. Judith & Rob. Een leuk stel dat foto’ maakt. Ze kwamen omdat die man(ager) van mij nieuwe foto’ voor de website wilde. Nou vooruit dan maar. Behalve mijn jongste dochter ken ik niemand die graag op de foto gaat.
Ik ook niet. Maar ze waren vriendelijk, ik hoefde me niet twintig keer om te kleden, ze maakten honderden foto’s en uiteindelijk kregen we er een heleboel om te gebruiken. Inmiddels staan er een aantal op de fotopagina van deze website en is de slide op de eerste twee pagina’s ook voorzien van nieuwe foto’s. Een beetje trots ben ik er wel op. Jammer dat de tuin nog niet in bloei stond.
Mijn zanglessen gaan goed. Ellen wil dat ik bepaalde nummers ga zingen omdat dat mijn techniek kan verbeteren. Ik geloof haar, dus zing ik nu ingewikkelde nummers van Whitney Houston in mijn oefenruimte. En voor mezelf gewoon een paar andere leuke nieuwe nummers zoals de cup song. Alleen de bewegingen en de geluiden met dat bekertje….? Het lijkt wel of iedereen om me heen weet hoe dat moet. Nu ik nog.