Hij is er dan eindelijk….! Wat komt er veel kijken voordat je aan alle verplichtingen voldaan hebt. HKM de platenmaatschappij heeft zijn best gedaan en er zijn nu 1000 exemplaren van “Tussen Amsterdam en Brussel” te koop. En ook Digitaal per nummer en als totale CD bij iTunes. Ook is de CD te streamen bij Spotify en Deezer. Dus ik ben nu echt een album artieste. Inmiddels krijg ik berichten over playtime bij verschillende radiostations, krijg ik een track by track interview bij Family Radio, zijn er aanvragen over optredens..Spannend allemaal.
Het meest spannende voorlopig is de CD Presentatie aan de pers. Dat is op 13 Mei en ik ga dan nummers van de CD zingen met een 7 koppige liveband. Met de High Heels in het voorprogramma en de Stoempers om, na mijn meer serieuze liedjes, een feestje te bouwen. Dat wordt dus leuk en gezellig. We gaan voor heel goed eten en drinken zorgen en er rijdt een bus uit Beverwijk voor vrienden en familie uit mijn geboorteomgeving.
Maar eerst repeteren met de band. Stapje voor stapje zegt mijn man(ager) altijd. Nou dit is er wel weer een. Een grote stap naar een podium.