Eind 2015 had ik mezelf beloofd moet de CD klaar zijn. Maar na 12 nummers wilde ik er nog een paar zodat ik dan kon kiezen. En dus hebben we nog 5 liedjes opgenomen. 17 dus nu in totaal. En nu heb ik samen met de studio contact opgenomen met een platenmaatschappij en gaan we bij ze langs om eens te praten. Weer uitstel, maar voor een goed doel. Ondertussen heb ik één nummer “Als je ooit” al aan een aantal radiostations gestuurd en die blijken daar nogal enthousiast op te reageren dus dat sterkt me om geduld te hebben. Voor mij geweldig is dat ik zowel in België als in Nederland wordt gedraaid. Ik sta zelfs hier en daar in hun Nederlandstalige hitlijsten. Het aantal stations kan ik al niet meer tellen. Heel leuke reacties krijg ik van DJ Peter Timmerman van radio MGA die heel vaak twee liedjes van me achter elkaar draait. En trots als een pauw ben ik op de playlist van Family Radio in België waar ik in heel Vlaanderen te horen ben. Deze week al meer dan dertig keer! Ook nog een interview gegeven aan Family Radio DJ Rudi van Vlaanderen, die beloofde de CD in z’n geheel te draaien in zijn ochtend programma “De Wekkerradio”, als hij uitkomt. In gedeeltes natuurlijk. Elke dag een of twee neem ik aan. Ook mijn eerste radio ervaring bij Radio Beverwijk’s DJ Rob Keesen werd in de Kerstvakantie uitgezonden. Een uur lang Ida de Nijs. Heel bijzonder. Naast het maken van de videoclip van “Als je ooit” een ervaring die je bijblijft. De clip staat natuurlijk ook op deze website. Scroll naar beneden op de pagina “Luisteren naar Ida” als je hem (nog) eens wilt bekijken.
En dan de volgende vraag. Wat ga ik nu doen als de CD klaar is. Nederlandstalig ligt me denk ik, nu het best. Een klein theaterprogramma? Misschien wel. Tenslotte is dat een droom van vroeger. Maar eerst naar Spanje voor een optreden en een tweede clip opnemen. Genoeg om naar uit te kijken.