Dit jaar is goed begonnen. Optredens en nieuwe studio opnamen maakte dat ik het druk begin te krijgen. De 5 nieuwe liedjes zijn prachtig. Een ervan zal ik op 25 Augustus brengen in Lebbeke op de MENT Vlaamse Top Tien opnames daar. De release van die single gebeurt pas op 22 September.
Samenwerken met boekingskantoor VDM werkt plezierig. En ik was opeens CD van de week bij Hijlco Span op NPO 5. Een eerste keer in Nederland in een serieus radioprogramma als “Volgspot” maakte me blij en geeft hoop voor de toekomst. Ik zal altijd wel te Vlaams voor Nederland zijn en te Nederlands voor sommige Vlaamse stations, maar daar kan ik zelf weinig aan doen. Ik laat het maar allemaal over me heen komen. Mijn “zomersingle” Zandloper wordt in elk geval in België goed gedraaid en op TV uitgezonden dus wie weet waar dat heen gaat.
Ik zal het promofilmpje van MENT TV op deze site zetten voor de Nederlandse vrienden en familie.
Nu mag het eerst wel even gaan regenen. Ons gras is niet langer groen en de dieren krijgen er nu echt last van. Geert Sonck en Christelle Verstraete hebben prachtige foto’s van me gemaakt. Ik ben blij dat je het vele hardlopen en het gezonde eten kan blijven zien.