Inmiddels zijn er van “Zandloper” een zevental liedjes al uitgebracht via MENT TV. Ik word nog eens populair. Trots ben ik er wel op en nu ben ik ook nog “De MENT Verrassing van 2017” en heb ik een echte Loftrompet gekregen. Als je zoiets overkomt tussen sterren als Bart Peeters, Niels Destadbader, Miguel Wiels, Jo Vally, Mieke en Bandit, Van Echelpoel, Christoff en Lindsay dan ben je op z’n minst een beetje beduusd. Er waren 8 Loftrompetten en ik heb er één op mijn nachtkastje staan. Die komt straks op een mooi plaatsje in mijn zangstudio, maar eerst nog even wakker worden naast een van de meest prestigieuze awards voor artiesten in België. Ondertussen is er weer een clip uitgebracht Deze keer van “Je bent Alles” Ik wilde graag laten zien dat je alles kunt zijn wat je maar wilt en dat heb ik geweten. Uren in de grime om een mimespeler te worden, of een grappig mannetje, een dokter en de CEO. En gewoon mezelf onder het sporten. Er staan foto’s van in de fotogalerij en de clip staat op de pagina videoclips.
Er is ook een Kerstversie van gemaakt met een Kerstmannetje. Ook Ida de Nijs. Je kunt immers alles zijn. Kerstman word ik ook tijdens de actie Warme Dagen. Voor de actie Music for a Smile ga ik een Thuis Concert geven voor een aantal mensen dat daar veel geld voor over heeft. Inmiddels is het uitverkocht dus dat viel alles mee. 21 December een interview in Het Glazen Huis in Tienen en daarna optreden. Maar eerst naar de 200 vrouwen van het KVLV in Schriek. Zij vieren Kerstmis en ik kom zingen voor hen.
En dan wordt het Oudjaar en komt de uitreiking van de Loftrompetten op de Ment TV. Daar ga ik nou eens goed voor zitten, vrienden, glaasje champagne, lekkere hapjes. En emotie en goede muziek op TV. Dat komt wel goed.