Alvast een beetje planning vanaf MAART 2020

29 MAART vanaf 13.00 uur. Thuisconcerten bij mij in de studio zijn voor mijn gasten en mijzelf een bijzonder avontuur. Ik zing midden tussen het publiek, we eten wat hapjes, drinken een gezellig glaasje en die hele middag is voor iedereen altijd een hele leuke belevenis. Ik doe er meer dit jaar, juist omdat het zo'n succes is. Alleen op uitnodiging..... maar als U, alleen of met uw partner, op de lijst wilt staan, laat het dan maar weten via mijn Facebook pagina's of hier op het contact formulier.
4 APRIL vanaf 15.00 uur. AFGELAST VANWEGE CORONA EuroShop Maldegem is dit jaar de eerste stop van de Vrolijke Vriendenbus. Op de Koning Leopoldlaan 1. Veel van mijn collega's komen een middag samen om U te blij te maken met nieuwe liedjes, oude hits en verrassingen. Family Radio heeft mij ontdekt, dus ik ben erbij wanneer ik kan.
14 APRIL om 14.00 uur. AFGELAST VANWEGE CORONA Samen met PC Brown geef ik een concert voor senioren in de Okapizaal in de Zoo van Antwerpen. Carnotstraat 4 in Antwerpen Centrum
10 Mei vanaf 13.00 uur. AFGELAST VANWEGE CORONA Moederdag Concert Opnieuw een concert bij mij thuis. Gezellig keuvelen, lekkere hapjes en drankjes. Ik zing liedjes van mijn albums en we praten over van alles en nog wat.
7 Juni vanaf 13.00 uur. AFGELAST VANWEGE CORONA Opnieuw een Thuis concert. Misschien kunnen we deze wel buiten doen. Dat zou prachtig zijn. Maar hoe dan ook, gezellig wordt het wel! En voor de prijs hoeft U het niet te laten. €10 per persoon en hapjes en drinken zoveel U wilt.
Op 29 Juni wilde ik een verjaardagsconcert plannen. Dat gaat vanwege de Corona crisis ook niet door. Maar ik ga Live op Facebook vanuit Het Paerdenhuys een concert voor vrienden, familie en fans geven.
AFGELAST WEGENS CORONA. Op 26 en 27 September vanaf 15.00 uur, in de Middenstand in Ingelsmunster is de Vrolijke Vriendenbus van Family Radio hier aanwezig. Met heel veel artiesten maken we er een feestje van; genoeg te eten en te drinken... als nou de zon ook nog schijnt...!!
18 Oktober Alles is onstabiel, maar dit concert waar ik optreed met een tiental collega's is nog niet afgelast.
Als het nergens kan...houdt ik Thuisconcerten bij mij thuis. In mijn Paerdenhuys, het gezellige repetitielokaal dat in mijn stallen is gebouwd. Juist vandaar de naam. Op 11 Oktober en op 25 Oktober is er een concert gepland. 11 oktober is uitverkocht. 25 Oktober....bijna. Vraag aan simonpaulis@me.com of er nog plaats is als je interesse hebt.
Afgelast wegens Corona. 12 December 20.00 uur. Vorig jaar gaf ik een Kerst Concert in Schriek. Voor het eerst in een prachtige kerk. Op die avond werd er meteen besloten dat er in Oostakker in 2020 een Kerst Concert zou worden gehouden. Wie mijn gasten zijn is nu nog niet bekend. Maar het concert helaas ook niet door. De organisatie vindt het risico te groot.
26 December 2020. Mijn kerstconcert staat gepland in de prachtige kerk van Schriek. Vorig jaar was het een heerlijk evenement. Gaat het door? Wel als het aan mij ligt. Maar er is al teveel niet kunnen doorgaan dit jaar.