Planning vanaf Juni 2019

Op 6 Juli rijd ik mee in de Vrolijke Vriendenbus van Family Radio Euro Shop Kortrijk Meensesteenweg 60, 8500 Kortrijk, Belgiƫ
8 Juli Op de grote Market in Diksmuide komen jaarlijks zo'n dikke 5000 mensen kijken naar de vele artiesten die komen optreden op dit festijn. Zoiets als 10 om te zien, zeg maar. MENT TV maakt opnames van artiesten. En velen brengen een nieuwe single uit. Ik ook: Het heet: "Ga ik ooit" En het zal de allereerste keer zijn dat ik het live breng.
Op 20 Juli vanaf 15.00 uur Ook op dit Family Vrolijke Vrienden feest bij de Euroshop in Maldegem kom ik mee met de bus.
Op 11 Augustus vanaf 16 uur begint het feest in Zelzate op De Grote Markt. Omstreeks die tijd komt de vrolijke vriendenbus van Family Radio een feestje bouwen. Ik doe mee!
Op 8 September zing ik op een boot bij Freddy Davis vanuit Hasselt Welkom 16.00 uur Afvaart 17.00 uur Freddy's Verjaardagsfeest Eetfestijn met optredens van Freddy Davis, That's Life en ik vanaf 18.00 uur en Aanmeren om 19.00 uur
Op 5 oktober vanaf 15.00 uur is er weer een Vrolijke Vriendenbus uitzending waar ik kom zingen. Deze keer in Euroshop Roeselare.
Op 20 November seniorenmiddag in Zandhoven. Zaal De Populier. Populierhoeve 22. 2240 Zandhoven
30 November Gala voor Rita Hovink in Beverwijk. Ik ben uitgenodigd om samen met andere artiesten een ode te brengen aan de zangeres die twee straten van mij vandaan woonde, en die veel te jong stierf. 40 jaar geleden alweer.
Op 8 December zijn we met de Vrolijke Vriendenbus van Family radio binnen gereden in het COC in Ronse Ik weet nog niet precies hoe laat maar ik denk vanaf 15.00 uur
13 DECEMBER Album Presentatie in De Vier Gekroonden in Moerzeke.
Uit De Schaduw

Uit De Schaduw

Mooi design van Rens Dekker

Mooi design van Rens Dekker

Op 21 December Kerstconcert in Schriek, Leo Kempenaersstraat 34 Gasten: Croom en Rudolf (niet de Red Nose Reindeer) Stevens. In mijn eigen dorp, in onze kerk, met gasten uit Schriek!
De Poster

De Poster

Ik deed het al eerder!

Ik deed het al eerder!