Blog 19 - Over 2019, een bijzonder leuk jaar

Blog 19 – Over 2019, een bijzonder leuk jaar

22 januari, 2020
|
0 Comments
|
In Het Theater

In Het Theater

Het Nieuwe Album

Het Nieuwe Album

AVE MARIA in de kerk van Schriek

AVE MARIA in de kerk van Schriek

Op het Rita Hovink Gala met Ben Cramer

Op het Rita Hovink Gala met Ben Cramer

2019 was een bijzonder jaar voor mij. Een echte theatershow, met Maarten Peters als gast, zorgde voor veel spanning. De opnames voor mijn nieuwe album UIT DE SCHADUW verliepen vlekkeloos, dankzij Frank Van Bogaert. En natuurlijk de geweldige muzikanten die mij altijd begeleiden in de studio.
Deze keer schreven Udo en Sabien Tiels een aantal liedjes speciaal voor mij en ook Maarten Peters leverde weeral bijdragen. Zelf koos ik opnieuw een aantal liedjes uit die dichter bij de kleinkunst liggen en die ik erg mooi vind. We arrangeerde ze opnieuw en vertaalden ook nog een paar van mijn favoriete nummers uit andere landen. Een nummer van Eva Cassidy natuurlijk maar ook een jazzy nummer van Artur Hamilton en Lara Fabian. Het is een bijzonder mooi album geworden en ik was blij dat het, toen het uitkwam in December, meteen CD van de week werd op radio 2 in Vlaanderen in Januari van 2020. Mijn CD presentatie was leuk, gezellig en verliep prima. Hartelijk dank Mary Boduin, nogmaals, voor de mooie woorden. Ik ging dit jaar in een boot mee met Freddy Davis, mocht bij MENT in Diksmuide voor duizenden mensen optreden en ook nog op het LOFTROMPETTEN GALA. Voor Family radio deed ik een paar shows mee en in Nederland mocht ik tijdens het Gala voor Rita Hovink met Ben Cramer o.a. twee van haar mooiste nummers vertolken. Dat was voor mij een bijzondere avond. Ik wilde ook graag een eigen kerstconcert en dat werd een volle kerk in Schriek. Met Croom en Rudolf Stevens als verassende gasten werd het een groot succes. Zo mooi, ik ga dat dit jaar opnieuw doen, maar in een andere kerk dichter bij mijn vaste groep fans. In Oostakker…Op 16 December staat in mijn planning. Maar 2020 is nog maar net begonnen…plannen genoeg! Nu eerst een Valentijn thuisconcert voor een groep fans die er niet bij konden zijn dit jaar…. maar dat wel graag hadden gewild.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *