Blog 17 - Een nieuw jaar met opnieuw veel muziek...

Blog 17 – Een nieuw jaar met opnieuw veel muziek…

22 januari, 2018
|
0 Comments
|

Het is Januari. Mijn thuisconcert was voor de gasten en mijzelf een fantastische ervaring. Ik heb 21 liedjes gezongen, samen met het publiek champagne en wijn gedronken, lekkere hapjes gegeten, foto’s gemaakt en veel gekletst. Echt heel leuk om met fans zo dichtbij te kunnen praten. Voor herhaling vatbaar. Ondertussen kwam Kris de Bruyne een concert geven in Schriek. Mijn manager had hem een mailtje gestuurd zodat hij wist dat ik in de zaal zat. Hij vroeg meteen of ik dan niet nog eens ons duet “Amsterdam” wilde zingen. Dus dat hebben we gedaan. Heerlijk om die man weer eens terug te zien en te horen.

Er staan opnieuw liedjes van “Zandloper” in de hitparades. Onder andere “Alsof je bij me bent” van John Ewbank. Een van mijn favorieten. En er is in Nederland een nieuwe opname gemaakt van “De Cirkel is Rond” het lied over mij en mijn zus. Meteen maar met een videokunstwerk van Fred Baaren dus die staat nu ook op de website.

Hierbij de versie uit Nederland. De clip staat op de pagina VIDEOCLIPS op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *